Winterfair Arnemuiden - 30 november 2018

Datum : 19-11-2018

Arnemuiden – Alvast kerstsfeer proeven? Dat kan tijdens de jaarlijkse winterfair in Arnemuiden, de gehouden wordt op vrijdag 30 november van 15.00 tot 21.00 uur. De Ondernemersvereniging Arnemuiden zet ook dit jaar weer de winkelstraat in een winters sfeertje. Deze keer ook met zo’n 15 Dickensfiguranten en sfeervolle aankleding.

Op het Marktplein en in de Langstraat worden kramen geplaatst waar ondernemers, kerken, goede doelen, sportverenigingen en bewoners zich van hun beste kant laten zien. Op de markt kunt u lekkers en andere waar kunt kopen, uiteraard zijn ook de winkels geopend. Geniet van Glühwein, oliebollen, gerookte tong en natuurlijk de GRATIS erwtensoep. Een lekker weggevertje, aangeboden door de Ondernemersvereniging van Arnemuiden.

De markt bevat een diversiteit van meer dan 30 kramen, daarnaast kunt u genieten van optredens van Muziekvereniging Arnemuiden. Uiteraard is ook het museum geopend waar u kennis kunt maken met de lange geschiedenis van Arnemuiden en in het Uusje van Eine worden garnalen gepeld en verkocht.

Soort nieuws : Evenementen