Aannemingsbedrijf Baas bv

Aannemingsbedrijf Baas B.V. werd in 1993 opgericht en groeide in de loop der jaren uit tot een gerenommeerde onderneming met activiteiten in grondwerken, waterbouwkundige werken, bestrating en riolering.
Veelzijdigheid en kwaliteit zijn niet voor niets termen, die in de slogan van het bedrijf zijn opgenomen en is dan ook een juiste weergave van hetgeen het bedrijf te bieden heeft. Inmiddels is er een jarenlange ervaring opgebouwd in alle facetten van grondwerk, riolering, bestrating en waterwerken.

Contact
Adres:
Akkerlaan 8
ff:
4341 MC Arnemuiden
Telefoon:
0118-603659
E-mailadres:
Aannemingsbedrijf Wondergem Vof

Aannemingsbedrijf Wondergem is een begrip in de regio. Het familiebedrijf iis opgericht in 1982 en heeft zich gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud Wilt u kennismaken met ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Of het nu gaat om een verbouwing aan uw woning of andere woonwensen die u gerealiseerd wilt hebben. We staan voor u klaar!

Contact
Adres:
Tuindorp 43
ff:
4341 CA Arnemuiden
Telefoon:
0118-602817
Ambachtelijke slagerij Wisse

Slagerij Wisse Arnemuiden opende de deuren in oktober 2016. We zijn een ambachtelijke slagerij en streven elke dag naar verse en mooie producten. U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment vlees, vleeswaren en worstsoorten. Ook kunt u bij ons terecht voor maaltijden, salades en kaas. We verzorgen daarbij ook barbecues, warm en koud buffet, saladeschotels en hapjes. Graag verwelkomen we u in onze slagerij in de Langstraat! Neem ook eens een kijkje op onze site www.slagerijarnemuiden.nl daar kunt u online uw vlees bestellen. We zijn te volgen op instagram en facebook voor het laatste nieuws en weetjes.

Contact
Adres:
Langstraat 57
ff:
4341ED Arnemuiden
Telefoon:
0118-774660
Arne

De Arne is de accommodatie voor het organiseren van uw evenementen. Het gebouw biedt u mogelijkheden om uw feest, culturele of maatschappelijke activiteit onderdak te bieden. Of het nu gaat om een activiteit van beperkte omvang of een ruimte ten behoeve van een voorstelling of presentatie, de Arne heeft voor u dé geschikte ruimte.
Heeft u binnenkort iets te vieren of wenst u culinaire bijstand in welke vorm dan ook? Aarzel niet om contact op te nemen.

Contact
Adres:
Rademacherstraat 32
ff:
4341 GX
Telefoon:
E-mailadres:
Atelier Jaffari

Atelier Jaffari is een klein, maar veelzijdig naai-atelier, die haar diensten zowel aan zakelijke als particuliere klanten verleent. In ons atelier hebben wij verschillende naai- en lockmachines die geschikt zijn voor het zeer fijne als ook het zware naaiwerk. Omdat wij een klein bedrijf zijn we flexibel en hebben we een korte levertijd.

Onze diensten zijn: Reparaties, boot- en caravankussens, meubelstoffering en gordijnen, productiewerk, vliegen gordijnen en verkleedkleding. In onze winkel hebben wij een uitgebreide collectie brei- en haakgarens.

Kijk ook eens op ons blog: www.blij-dat-ik-brei.blogspot.com. Daar staan allerlei leuke tips en weetjes over breien en haken.

Contact
Adres:
Markt 1
ff:
4341 EP ARNEMUIDEN
Telefoon:
0118-602300
E-mailadres:
Bakker de Kok

Iedere dag streven we naar de beste kwaliteit van onze producten. Heeft u weleens de bakkers echt aan het werk gezien? Vanuit onze winkel kunt u zo meekijken en zie je de heerlijke producten zo uit de oven komen.

Volg ons op Facebook om up-to-date te zijn van het laatste nieuws!

Met vriendelijke groet,
Jacco & Marije de Kok

Bakkerij de Kok

Contact
Adres:
Langstraat 57a
ff:
4341 ED Arnemuiden
Telefoon:
0118 31 00 12
E-mailadres:
Bakkerij Bliek

Bliek Meesterbakkers is oorspronkelijk een familiebedrijf, dat meer dan 90 jaar geleden in Veere is ontstaan. Van generatie op generatie wordt het bakkersambacht doorgegeven. In 2001 is de bakkerij naar Middelburg verhuisd, om daar in een groter pand en vanaf een centrale plek aan de groeiende vraag te kunnen voldoen. Bliek Meesterbakkers heeft ondertussen 8 bakkerswinkels verspreid over heel Walcheren, met daarnaast een groeiend aantal afnemers in de horeca, zorginstellingen en retail.

BOLUS
Op Walcheren is Bliek Meesterbakkers een begrip. Maar ook buiten Zeeland leren steeds meer mensen ons kennen. Wist u dat de Bliek bolus in heel Nederland te koop is?
In 2012 heeft de bolus van Bliek Meesterbakkers opnieuw de bolustrofee in de wacht gesleept!

Contact
Adres:
Westdijkstraat 29
ff:
4341 EH ARNEMUIDEN
Telefoon:
0118 - 603300
Bloemenhuis de Lelie

U kunt bij ons terecht voor bloemen, planten, cadeau artikelen (vazen, potten, manden, enz.).Bloem, trouw en rouwarrangementen.

Contact
Adres:
Langstraat 83
ff:
4341 ED Arnemuiden
Telefoon:
0118-601603
Bottelier "de Oude Smidse"

Bottelier "de Oude Smidse" voor al uw alcoholische dranken!

Contact
Adres:
Nieuwlandseweg 2
ff:
4341 CP Arnemuiden
Telefoon:
0118-603702
Cafetaria De Buuzen

Cafetaria De Buuzen is een eetgelegenheid in het centrale winkelgebied van Arnemuiden. Het cafetaria biedt de bezoeker een uitgebreide keuze aan eten en drinken.

Contact
Adres:
Nieuwlandseweg 6
ff:
4341CP Arnemuiden
Telefoon:
0118-606890
Corné Vader Begrafenissen

Voor een goed verzorgde begrafenis voor een goede en eerlijke prijs.

Contact
Adres:
Tarweakker 23
ff:
4341 MD Arnemuiden
Telefoon:
0118-602500
E-mailadres:
De Nooijer Makelaarskantoor

Sinds 1986 zijn wij vanuit Arnemuiden actief op de Zeeuwse vastgoedmarkt met een breed scala van diensten.

Vanuit het centrum van Arnemuiden staan wij geheel tot u beschikking. U vindt ons aan de Langstraat 85, 4341 ED Arnemuiden, tegenover de vrijdagmarkt.

Contact
Adres:
Langstraat 85
ff:
4341 ED Arnemuiden
Telefoon:
0118-602154
Haarstudio Jose

Sinds juli 1996 bevinden wij ons op de Langstraat 38 in Arnemuiden. We zijn een gemengde kapsalon waar vrouwen, mannen en kinderen van harte welkom zijn. Er is ook een speelruimte voor de kinderen, dus u kunt ze gerust meenemen. Onze kapsters hebben alle kennis en ervaring in huis om u juist te informeren over haarmodellen, producten en diverse behandelingen.

Contact
Adres:
Langstraat 38
ff:
4341 EG Arnemuiden
Telefoon:
0118-601338
Het Oude Toonkamertje

Oud Hollands Snoepwinkeltje, met daarnaast verkoop van souvenirs van o.a. Arnemuiden. Ansicht- en wenskaarten en cadeauartikelen.
Op de bovenverdieping is een museum met als thema 'even terug in de tijd'.
Toegang is gratis

Contact
Adres:
Langstraat 37
ff:
4341 EC Arnemuiden
Telefoon:
06 10663134
Installatiebedrijf Walhout

Installatiebedrijf Walhout is gespecialiseerd in allerlei loodgieterswerk.

Contact
Adres:
Arnestraat 16,
ff:
341CL Arnemuiden
Telefoon:
06-53417463
Jan de Nooijer Stoffering

Welkom bij Woning en Meubelstoffering Jan de Nooijer vof! U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van woninginrichting, maar ook voor het herstofferen van uw meubelen bent u bij ons aan het goede adres! Kwaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid staan bij ons centraal. Wij kunnen altijd vrijblijvend bij u langs komen voor een gratis offerte. Op deze site geven wij u een korte samenvatting van wat wij u allemaal te bieden hebben. Voor meer informatie en een vrijblijvend advies wensen wij u graag van harte welkom in onze winkel aan de Langstraat 79 in Arnemuiden 0118 602937.

Contact
Adres:
Langstraat 79
ff:
4341 ED Arnemuiden
Telefoon:
0118-602937
Joosse Interieurs

Joosse Interieurs is een bedrijf waar persoonlijke aandacht voor uw interieur voorop staat. Graag delen wij onze ideeën en ervaringen om uw woonwensen te realiseren.

U vindt bij ons een brede collectie meubelen, stoffen, gordijnen en vloerbedekking gericht op het klassieke wonen. Daarnaast vindt u bij ons een grote collectie verlichting en bijzondere accessoires. Deze maken uw interieur compleet. Het klassieke wonen is altijd in beweging. Allerlei moderne ontwikkelingen zorgen ervoor dat het klassieke wonen met zijn tijd meegaat. Kom deze ontwikkelingen bekijken. Wij vertellen u hier graag meer over!

Contact
Adres:
Langstraat 27-29
ff:
4341 EE Arnemuiden
Telefoon:
0118-601273
JUMBO van Overveld

Gegarandeerd meer dan tevreden winkelen

 

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/Images-body/7-zekerheden/Jumbo_7_zekerheden_stempel.jpgJumbo doet er alles aan om je meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je bij ons alles kan vinden wat je nodig hebt, tegen de laagste prijs en met de beste service. Dat zeggen we niet alleen, we garanderen het ook met onze unieke 7 Zekerheden.

 

 

Contact
Adres:
Clasinastraat 5
ff:
4341ER Arnemuiden
Telefoon:
0118-607170
Juwelier Minderhoud

Wij zijn een echt Zeeuws familiebedrijf met een vestiging in Westkapelle en in Arnemuiden. Onze twee zaken hebben een grote diversiteit aan sieraden, horloges en klokken. Een moderne, eigentijdse collectie en een keuze uit oude of antieke sieraden gaan hand in hand. Ook een klassieke Zeeuwse sieraden, kralen of andere onderdelen in een modern jasje behoort tot onze voorraad.
In onze ateliers worden sieraden en uurwerken ambachtelijk gerepareerd. Specialiteit is het nieuw vervaardigen, restaureren en vermaken van diverse soorten Zeeuwse- en streeksieraden.

Contact
Adres:
Westdijkstraat 27
ff:
4341 EH Arnemuiden
Telefoon:
0118 - 601559
Landwinkel Elenbaas

De landwinkel met de boomgaarden zijn gelegen op de scheiding van het eiland Walcheren en Zuid Beveland. Deze polders zijn nog relatief jong en de laatste is in 1950 ingepolderd. Deze polder kenmerkt zich door de jonge zeeklei en is rijk aan kalk en andere unieke mineralen die onmisbaar zijn voor de groei van fruitbomen en waar natuurlijk heerlijke vruchten aan kunnen groeien.

In 1955 is Jacob Elenbaas met zoon Izaäk een fruitteeltbedrijf begonnen. Allereerst zijn zij begonnen met de teelt van appels en peren. In 1990 hebben de zoons Jaco (1966) en Marcel (1968) het bedrijf overgenomen en verder uitgebreid met zoete kersen en pruimen en tevens een boerderijwinkel. In 2008 is ons bedrijf aangesloten bij de Landwinkel Coöperatie.

Contact
Adres:
Langeweg 34
ff:
4341 RE Arnemuiden
Telefoon:
0118 -603337
Lavoir Projectinrichting

LAVOIR HAALT ALLES UIT DE KAST!
Bij elkaar ruim 35 jaar ervaring op het gebied van projectinrichting, dat vindt u bij Lavoir. Maar u vraagt zich natuurlijk af, wat kan Lavoir precies voor mij betekenen? Of het nu gaat om een school, een zorginstelling of zelfs een heel vakantiepark, wij denken graag mee over de nieuwe inrichting ervan. Ook voor uw kantoor of restaurant kunt u bij ons terecht.

Een enthousiast team van gespecialiseerde medewerkers begeleidt uw project graag van begin tot eind. Een persoonlijke benadering vinden we heel belangrijk en we gaan daarom graag met u aan tafel om uw wensen te bespreken. Hoe komt het meubilair te staan? Welke kleuren, sfeer en stijl passen we toe? Dat werken we voor u uit in een moodboard en een plattegrond. In fases en met een strakke planning zorgen we dat uw project turn key wordt opgeleverd.

Contact
Adres:
Van Cittersweg 2a-4
ff:
4341 RC Arnemuiden
Telefoon:
0118-616390
Leerdam-Corstanje Advies

Sinds 1960 is ons bedrijf Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten van een bank. Waar u altijd binnen kunt lopen voor vragen en informatie. Ons team bestaat uit 5 medewerkers. Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. Onze bankproducten zijn eenvoudig en duidelijk met gunstige tarieven.
Hypotheken verstrekken wij onafhankelijk via 40 verschillende aanbieders. Daarnaast zijn via ons kantoor alle verzekeringen verkrijgbaar tegen aantrekkelijke premies en uitstekende voorwaarden.
Of u nu komt voor een advies over sparen, betalen, hypotheken, verzekeren of een aanvulling op uw pensioen, uw financiële zaken zijn bij ons in goede handen.

Contact
Adres:
Pinksterbloemlaan 2
ff:
4341 KM Arnemuiden
Telefoon:
0118 - 60 44 46
Marskramer

Wie een Marskramer winkel bezoekt zal constateren dat er wat dat betreft niets veranderd is. Inmiddels heeft Marskramer meer dan 250 winkels die allemaal gevestigd zijn in Nederland. Een deel hiervan zijn franchise winkels. In totaal heeft Marskramer ruim 1000 medewerkers, waarvan er ongeveer 800 in de eigen winkels werken, 65 op het hoofdkantoor en 135 in het distributiecentrum in Gouda.

Contact
Adres:
Nieuwlandseweg 2
ff:
4341CP Arnemuiden
Telefoon:
0118-603702
Restaurant Oranjeplaats

Een grondige verbouwing heeft ervoor gezorgd dat ons restaurant er zowel binnen als buiten schitterend uitziet. Buiten kunt u van het uitzicht op het water genieten in onze lekkere stoelen en loungebanken. Ook binnen kijkt u door de vele ramen uit over hetzelfde Veerse Meer, sommige stoelen zijn zelfs op een kleine verhoging gezet om ervoor te zorgen dat u alles goed kunt zien.

Het restaurant is zo ingericht dat er plaats is voor een borrel, een diner of gewoon even de krant lezen onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Zo bieden wij voor ieder wat wils.

Contact
Adres:
Muidenweg 1a
ff:
4341 PS Arnemuiden
Telefoon:
0118-606 746
RMU-mode

RMU-mode is een nieuwe modezaak in de gezellige Langstraat van Arnemuiden.

Nieuwe collecties van de volgende merken: Dolce Vita, Dreamstar, Million X, Setter, Habella, Via appia, Venducci en Angels-jeans.
De panty’s hebben komen van Oroblu en Jacques Estelle.
We hebben ondermode van: Triumph, Ten Cate, Fila, Lovable, Beeren en Mey
Kom gerust eens kijken naar onze uitgebreide babycollectie van Feetje!

U bent van harte welkom, gratis parkeren voor de deur….. en de koffie staat altijd klaar!

Contact
Adres:
Langstraat 17
ff:
4341 EB Arnemuiden
Telefoon:
0118-601588
E-mailadres:
Website:
Sjokadoo

Sjokado is een exclusieve winkel, met een zéér uitgebreid assortiment, waar echtheid en smaak voor het winkelend publiek voorop staat. In een bijna huiskamerlijke omgeving, word je verleidt door de heerlijkheden van een meest voorteffelijke assortiment aan echte chocolade en de bijzonder soorten thee waar je ook niet genoeg van kan krijgen. Ik heb mijn ogen uitgekeken en mijn smaakpapillen kunnen beheersen om met niet 'te veel' tassen de deur uit te gaan.

Contact
Adres:
Langstraat 38a
ff:
4341 EG Arnemuiden
Telefoon:
06 20516830
E-mailadres:
Snaidero concept store

Wij zijn gespecialiseerd in Italiaans design van het toonaangevende merk Snaidero. Inmiddels heeft onze Snaidero Concept Store de grootste Snaidero showroom van Nederland en België. Kijk gerust rond in onze digitale winkel en ontdek of u zich kunt vinden in onze stijl. Zeker als u onze voorliefde voor mooie dingen deelt, zal deze site u aangenaam verrassen. Natuurlijk zien we u ook graag een keer in onze echte toonzaal, waar wij heerlijke Italiaanse koffie schenken. Loop gerust eens binnen om onze collectie Italiaanse designkeukens te bekijken.

Contact
Adres:
Nieuwstraat 22
ff:
4341 AS Arnemuiden
Telefoon:
0118-604736
E-mailadres:
t Costuumpje verhuur kleding

Wij (dwz Els en Marian) zijn een jaar of vijftien geleden samen aan de keukentafel begonnen met het idee om verkleedkleding voor kinderen te gaan maken en te verhuren. Al heel snel bleek dat er een veel grotere vraag naar verkleedkleding voor volwassenen bestond. Om een lang verhaal kort te maken: de hobby liep volkomen uit de hand. Momenteel schatten we dat we een 5000 kostuums voor volwassenen en kinderen op voorraad hebben.

Contact
Adres:
Noordstraat 24
ff:
4341 EN, Arnemuiden
Telefoon:
0118-601094
Traas verzekeringen & hypotheken

Traas verzekeringen & hypotheken uit Arnemuiden is een onafhankelijke full service adviseur op het gebied van verzekeringen en hypotheken, gericht op de zakelijke en particuliere markt.
Het daadkrachtige bedrijf heeft een solide fundatie: de ruim vijfentwintig jaar ervaring die eigenaar/directeur Cor Traas inmiddels heeft opgedaan om financiële risico’s van particulieren en ondernemers om te zetten in zekerheid. Daarbij staan de persoonlijke wensen van de klant altijd centraal.
Vanuit het landelijk dekkende netwerk van solide verzekeraars en hypotheekverstrekkers van de adviseur wordt in overleg met de klant altijd gezocht naar de juiste oplossing om alle risico’s weg te nemen.
Dat doet Traas verzekeringen & hypotheken als 100% zelfstandige onderneming volstrekt onafhankelijk. Kernbegrippen zijn niet voor niets ‘betrouwbaar’ en ‘persoonlijk’.

Contact
Adres:
Langstraat 41
ff:
4341 EC Arnemuiden
Telefoon:
0118-602506
Trendy Hairstyling

Onze kapsalon in Arnemuiden Trendy Hairstyling is een moderne kapsalon. Wij zijn allround: d.w.z. een kapsalon voor jong en oud, zowel man als vrouw. Bij ons komt u en jij terecht in een prettige omgeving. U kunt volgens de laatste trends gestyled worden. Alles gebeurd door vakbekwame, gemotiveerde en goed opgeleide kapsters. Allerlei soorten behandelingen die u in onze salon kunt vinden zoals o.a. wassen, knippen, kleuren, stylen enz. worden door ons verzorgd. Wij volgen regelmatig cursussen om volgens de nieuwste trends up-to-date te blijven.

Contact
Adres:
Langstraat 71
ff:
4341 ED Arnemuiden
Telefoon:
0118-604024
Tweewielercentrum Zeeland

Van Beek Tweewielercentrum Zeeland is al ruim 20 jaar actief in de tweewieler branche en heeft zodoende een grote ervaring met vele merken fietsen, brommers en scooters. Tweewielercentrum is uiteraard Bovag gecertificeerd. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in de verkoop en reparatie’s van alle soorten fietsen, elektrische fietsen, bromfietsen en scooters.

We zijn officieel dealer van o.a. fietsen van Gazelle, Batavus en Sparta Ion electrische fietsen (uitgebreide collecties). Wij verkopen de scootermerken Peugeot, Yamaha en Tomos. In onze winkel en werkplaats hebben we een ruime keuze aan accessoires en onderdelen, zowel orgineel als imitatie. Ook kunt u fietsen bij ons huren voor langere of kortere tijd. Kijk bij fietsen en scooters naar de nieuwste collecties.

Geregeld hebben wij goede gebruikte (tweedehands) scooters en fietsen met Bovag garantie. Kijk bij tweedehands voor onze recente modellen. Als extraatje verkopen wij tijdens de vorst periode schaatsen voor jong en oud. Ook kunt u uw schaatsen bij ons laten slijpen.

Contact
Adres:
Westdijkstraat 45-47
ff:
4341 EJ Arnemuiden
Telefoon:
0118-601697
Walky Schoenmode

Walky schoenmode is een frisse moderne winkel in Arnemuiden, die staat voor kwaliteit in dames-, heren- en kinderschoenen. Bij Walky Schoenmode staat klantvriendelijkheid hoog genoteerd. U vindt er een ruime keuze in goede, exclusieve schoenen die met zorg zijn uitgekozen. Elke voet is anders en daarom is het belangrijk dat de juiste schoen wordt aangemeten voor de juiste persoon.

Bij Walky Schoenmode worden de kindervoeten gemeten en veel tijd en zorg besteed aan de service. Ook hebben wij een ruime keuze in comfortschoenen voor de steunzolen. Kom eens een kijkje nemen, en u zult verbaasd staan over onze ruime collectie.

Contact
Adres:
Langstraat 7
ff:
4341 EB Arnemuiden
Telefoon:
0118-603805
Watersportbedrijf De Arne

Watersportbedrijf de Arne is gevestigd bij de jachthaven Oranjeplaat te Arnemuiden. De centrale ligging van de jachthaven ten opzichte van het Veerse meer maakt het mogelijk om iedere gewenste richting van het meer te bevaren en toch weer tijdig in de thuishaven aan te meren. Het Veerse meer is uitgestrekt en biedt naast de eilandjes een schakering van verschillende oevers.

Wat gaat er boven een mooie dag op het Veerse meer? Lekker weer een mooie boot, de ingrediënten voor een mooie dag.

Onze verhuurvloot heeft voor iedereen de geschikte boot. Zeilen of lekker toeren het kan allemaal. Op deze pagina staat alle informatie die u nodig heeft voor een dag op het water.

Contact
Adres:
Muidenweg 2
ff:
4341 PZ Arnemuiden
Telefoon:
0118-601419
E-mailadres: